Onze dienstverlening

Niet alleen het uitvoeren van complete projecten behoort tot ons dienstenpakket. Wij bieden u ook begeleiding en advies op maat bij het realiseren van uw projecten. Door onze ruime ervaring met alle bedrijfseigen disciplines en processen kunnen wij u “staalharde” garanties bieden als het gaat om een gedegen begeleiding en uitvoering in alle projectstadia. Van basisgedachte naar ontwerp tot en met realisatie. Advisering strekt zich maximaal uit, namelijk tot voor u relevante detailleringen. Het technisch en financieel optimaliseren van deze details vinden wij een serieuze zaak ter beperking van uw projectkosten. In alle projectstadia denken wij met u mee in termen van techniek, tijd en geld.

Wij zijn in staat om zowel voor aanvang van het werk de totale “projectscope” inzichtelijk te maken en u een daarbij passend financieel voorstel te doen zonder valkuilen achteraf alsook een goed eindresultaat voor uw project te waarborgen. Reeds in de aanbestedingsfase heeft u baat bij een solide marktconforme en volledig doordachte aanbieding.

Daarnaast strekt onze dienstverlening zich uit tot alle gewenste, aan ons werk gerelateerde, werkzaamheden op speciale aanvraag. Te denken valt aan het gecombineerd leggen van kanaal- plaatvloeren en het monteren van betonplinten. Door deze gecombineerde aanpak in uitvoering van het werk worden uw bouwkosten beperkt en zijn reële tijdvoordelen in uw bouwplanning te behalen